Diskutime per Dreambox 500

evi3

Registered
Messages
34
Pershendetje

Kam një dm 500-s me gemini 4.7 si imazh i instalova mgcamd 1.35a, kam një newcamd.list server por dhe pse rrugën e kam ndjekur mire nuk me hap asnjë nga paketat, keni ndonjë ide pse, ju faleminderit (nese eshte problem i mg_cfg ju lutem me jepni nje konfigurim te sakte per dm 500-s)

p.s: kush është mgcamd me i mire për një gemini imazh​
 

evi3

Registered
Messages
34
Ku mund te gjej nje mgcamd 1.38 per dm 500 me gemini image
 
Last edited:

balili

Senior Member
Messages
245
Kam një dm 500-s me gemini 4.7 si imazh i instalova mgcamd 1.35a, kam një newcamd.list server por dhe pse rrugën e kam ndjekur mire nuk me hap asnjë nga paketat, keni ndonjë ide pse, ju faleminderit (nese eshte problem i mg_cfg ju lutem me jepni nje konfigurim te sakte per dm 500-s)

p.s: kush është mgcamd me i mire për një gemini imazh​

Hyr ne /var/keys/ dhe shiko se duhet e kesh nje file te konfigurimit mg_cfg hyr brenda saj dhe gjej reshtin G: { } duhet te jete G: { 32 } qe te punoj me cline.
Ose G: { 33 } qe te punoje me cline + nline.
Mg 1.35a eshte me i miri per klient
 

evi3

Registered
Messages
34
ketu ne forumin international te tema e dreambox plugin ke sa te duash po mund ta shkarkosh dhe online nga aparati

E di qe shkarkohen on line por imazhi im nuk ma elenkon kështu qe duhet ta instaloj manualishte

me ndihmon dot me ndonjë link per mgcamd1.38 por për gemini 4.7 image
 

evi3

Registered
Messages
34
Hyr ne /var/keys/ dhe shiko se duhet e kesh nje file te konfigurimit mg_cfg hyr brenda saj dhe gjej reshtin G: { } duhet te jete G: { 32 } qe te punoj me cline.
Ose G: { 33 } qe te punoje me cline + nline.
Mg 1.35a eshte me i miri per klient

Kam nje newcamd.list server nuk e përdor me cline kam ndjekur rrugën e duhur por kanalet nuk hapen me ndihmon dot me një mg_cfg file te konfiguruar për dm 500-s
 

endrit

Registered
Messages
2
Help !!

A mund te me shpjegoje njeri, mund te perdoret nje dekoder Dreambox pamvaresisht se kam satelitin e digitalb ?? Pra a mund ta hedh poshte dekoderin e digitalbit ?????:mecry::mecry::mecry:
 

balili

Senior Member
Messages
245
Help !!

A mund te me shpjegoje njeri, mund te perdoret nje dekoder Dreambox pamvaresisht se kam satelitin e digitalb ?? Pra a mund ta hedh poshte dekoderin e digitalbit ?????:mecry::mecry::mecry:

nuk te ben me pune dm500s per satelitin w2 16est,pasi nuk e suporton formatin mpeg4 ku transmetojne shumica e kanaleve te ketij sateliti
 

evi3

Registered
Messages
34
Konfigurimi me i mire per (mg_cfg)

Kam një dreambox 500-s me një imazh gemini 4.7, kam gjithashtu dhe një mgcamd server, kush është mënyra me e mire për te konfiguruar (mg_cfg) qe ti hapi te gjitha paketat pa problem.

Ju faleminderit
 

Nury

Registered
Messages
1
Pershendetje, kam nje DM 500s a mund te me ndihmoje njeri se si mund te hap kanelet e tring tv dhe digitalb?
Faleminderit.
 

periklis6

Member
Messages
89
Nuk ke asnje shans per te pare keto paketa.Ne pergjithesi i ka kaluar koha ketij receiveri.Me vjan keq po perpiqu te blesh receiver ne Hd.
 

Brahim3

Registered
Messages
11
Pershendetje.Ju lutem me tregoni c,far imazhi te vendos ne DREAMBOX 500HD original. ju faleminderit
 
Top