fushkrujs
Reaction score
8

Profile posts Latest activity Postings About

 • pershendetje fushkrujs
  kam nje karte te paguar te tring dhe dua ta shikoj ne dy tv qe kam ne dy shtepi te ndryshme.
  si mund ta realizoj?
  can we make this evening together iptv list updater put on dreambox
  together with teamviewer
  thanks for help
  Hi ose Përshëndetje.Të lutem a është disi e mundëshme që të më përshkruas si ti vnoj kto Picona (shumë të mrekullueshme që i bëre ti )ne Vu+ time dhe a mundem ti vnoj me Tootal Commanderin ..Të përshëndes dhe me të mira flmd
  Hello, can you suggest me channels for motorcycles on Astra19E?
  Maybe Hot-Bird 13E or Eytelsat 16A (for Albania) ?
  Hi , ive seen your bootlogo wth hand for solo2
  t's very beautiful , but can post the same for VU+ for Ultimo or just for all VU ?
  Very appreciate
  Hallo, the last Image you posteted for DM8000 ist not a PoD-Image but a Powerboard-Image
  Regards, Renard
  D
  hi du hund bist überall....lol...
  Hi im diarti from kosovo i live in switzerland i have a dm500 with teleclub keys can you help me to find a cabelcom cs please thanks anyway you are the best
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…
Top