DigitAlb ODS2000C & ODS3000C last ver...

jorida2008

Registered
Messages
4
Kam nje aparat ods 3000H, me jep ne ekran JUNP, dhe nuk ka asnje reagim.
Cfare mund te kete, dhe a riparohet.

FLM
 
Top