opentel ODS 3000C & 2000C firmware Digit-alb

like

Registered
Messages
10
ju lutem kam nje aparat ods3000ci po kuk me hapen kanalen e lira kam versjon 1.47 si mund te bej ju lutem me ndihmoni qe ta kethej ne versjon 1.22 faleminderit
 

kimera01

Registered
Messages
18
Kam nje aparat Digitalb ODS 3000C por nuk mbaj mend passwordin per te hyre ne menu. E kam nderruar 0000! Ka ndonje Master Code per ta zhbllokuar?
 

anesti

Registered
Messages
11
Kam nje aparat ODS 3000 (I digitalbit), nuk i lexon kanalet e lira.Provova te me rekomandimin e me siperm Opentel ODS 3000C (Digit-Alb) mainpg_ver1.47.rar duke proceduar si me poshte :Depaketova filen ne desckop dhe startova loaderin STB, por nuk po mundem te gjej filen.A mund te me ndihmoni ju lutem?Perdor kabell rs 232 te thjeshte me tre fije.
 

anesti

Registered
Messages
11
Kam nje aparat ODS 3000 (I digitalbit), nuk i lexon kanalet e lira.Provova te me rekomandimin e me siperm Opentel ODS 3000C (Digit-Alb) mainpg_ver1.47.rar duke proceduar si me poshte :Depaketova filen ne desckop dhe startova loaderin STB, por nuk po mundem te gjej filen.A mund te me ndihmoni ju lutem?Perdor kabell rs 232 te thjeshte me tre fije.
 

bestven

Member
Messages
68
Kam nje aparat ODS 3000 (I digitalbit), nuk i lexon kanalet e lira.Provova te me rekomandimin e me siperm Opentel ODS 3000C (Digit-Alb) mainpg_ver1.47.rar duke proceduar si me poshte :Depaketova filen ne desckop dhe startova loaderin STB, por nuk po mundem te gjej filen.A mund te me ndihmoni ju lutem?Perdor kabell rs 232 te thjeshte me tre fije.

Me 1.47 nuk i hap kanalet e lira te duhet versioni 1.22 dhe me rs 232 te thjeshte nuk mbaron pune te duhet rs 232 nul modem
 

anesti

Registered
Messages
11
Me 1.47 nuk i hap kanalet e lira te duhet versioni 1.22 dhe me rs 232 te thjeshte nuk mbaron pune te duhet rs 232 nul modem
Faleminderit Bestven.Ky aparat eshte i nje komshiut tim dhe nuk e dija se ai e kishte provuar dhe me pare te riparonte difektin.Sot pashe qe aparati e kishte sv.1.22 dhe nuk kane arrite te hapin kanalet.Megjithate une gjeta nje ODloader version 1.2 i cili mundesonte me i rifute softin 1.2 dhe me pas sw.1.29 , poe dhe me kete nuk i lexon kanalet.Mendoj se do te jete nje difekt elektronik, pra jo ceshtje programimi.Pra aparati njeh nivelin e sinjalit, por as nuk ngarkon kanale ne menyre automatike, dhe as i lexon ato qe i ka te futura manual ndonese pra e tregon se ka sinjal te plote.Nuk eshte difekt i 12v qe shkon te k LNB.Faleminderit. Mireundigjofshim.
 

gólya68

Registered
Messages
4
I now Main S / W TJ 10:33 (8:01 Det loader) is above the digits but I look at things in the program guide (EPG) anywhere does not show the EPG ét.Help thank
 

mika tiran

Registered
Messages
28
ods 3000c

mirmbrema te gjitheve,kam nje ods 3000c 1.47 me pik nisje 1.07 i hodha nje program 1.47 ne 1.22 pastaj ne 1.29, tani kur e ndeze me nxjere vetem nje vije nga kater vija dhe nuk punon.Nuk e di se si ta programoj prape e provova dhe me nxjere vetem fail ???? Pres te me ndihmoj ndonjeri.
 

redoni02

Registered
Messages
22
ods 3000c

Prsh Dreamer 1983,problemi ime eshte i njejti me problemin qe ka mika tiran, ne start aparati mi nxjer 4 vijat pastaj qendro me nje vije. Ky prblem me ndodhi pasi i holla nje program ndoshta te gabuar?Tani ndoqa te gjitha procedurat qe kishe dhene ne nje forumin tjeter (nuk e di lejohet apo jo permendja e forumeve te tjere?)dhe vazhdon i njejti fenomen??Nuk e di ka ndonje menyre tjeter?Flm
 

Flag27

Registered
Messages
19
Ne qofte se ke bere proceduren e dhene diku(qe reseton flesh-in)provo te instalosh versionin 1.22.E njejta gje me ndodhi dhe mua.
 
Top