Ultimo 4K with astra-sm Abertis

raul1966

New member
Messages
14
Am looking for weeks with the Ultimo 4K and various Image Openatv, Blackhol etc ... Abertis on Hispasat to see without success. I have now finished a Zero 4K with openatv 6.3 running Abertis without problems why does not work with the Ultimo 4K. Does one have a solution for me?
 

Rickk

Super VIP
Messages
2,378
did you use the corrected astra.config?
everything else must be deleted in the upper section
-- Astra MOD

log.set({ stdout = false, debug = false, syslog = "astra",

make_channel({
name = "Abertis PID 301",
input = {
"http://localhost:8001/1:0:1:515:EA63:0:CE42D85:0:0:0:",
 

raul1966

New member
Messages
14
Must be in the astra config only these lines? What image should I take openatv 6.3?
 

raul1966

New member
Messages
14
I did so with openatv 6.2 does not work. If here in the forum is so nice and has a backup with Abertis for me would be very helpful
:(
 

Rickk

Super VIP
Messages
2,378
if it runs on the zero4k it must go with the ultimo
 

raul1966

New member
Messages
14
not necessarily zero has a different chipset
 

Rickk

Super VIP
Messages
2,378
is there a dvb-s2x tuner installed as in the zero
 

raul1966

New member
Messages
14
Yes in the Ultimo no
 

raul1966

New member
Messages
14
Thanks to all who helped me, I finally got to run Ultimo 4k with openatv 6.3
Thank you
:thum:
 

robertjust

Member
Messages
86
Must be in the astra config only these lines? What image should I take openatv 6.3?

In the astra config only these lines?

-- Astra MOD

log.set({ stdout = false, debug = false, syslog = "astra", })

make_channel({
name = "Abertis PID 301",
input = {
"http://localhost:8001/1:0:1:515:EA63:0:CE42D85:0:0:0:",
 

betanceiro

New member
Messages
6
Could someone explain how to make abertis work in the ULTIMO 4k with blackhole image
thanks
 

Saint774

New member
Messages
2
hello. i am trying to install astra-sm, but i keep receiving errors from package updates... what is going wrong? thx
 
Top