Split screen ne Vu+ duo2 ?

mysybet

Member
Messages
93
Pershendetje !
Kam lexuar diku se me Vu+ Duo2 mund te besh split screen dhe te ndjekesh 2 programe njekohesisht nese ke 2 tunera.

A ka ndonje informacion nese kjo eshte e vertete apo jo ?
Nese po si behet , sepse tek plugins ose menute nuk kam gjetur ndonje komande per kete qellim.

Faleminderit !
 

Jahu

Donating Member
Messages
254
kerko per enigma2-plugin-extensions-splitscreen

Eshte e afert me PiP Picture in Picture.
 
Top