Spanish Abertis DTT Sat @ Hispasat 30W - Chat & How to guides

andre71

Member
Messages
67
I installed the latest Abertis list published yesterday. All the channel names appear but in the PID list they are all unavailable and the whole bouquet is in the dark
 

andre71

Member
Messages
67
Ok i have installed the script but the PID are not present and the Abertis channels are black again
 
Last edited:

EnoSat

Well Known Member
Messages
2,060
you do not have an LNB set for Hispasat if all channels are gray, if only some are white and the rest are gray the tuner is already occupied by streaming from the given transponder
or check the work of astra-sm according to post #1832
 

andre71

Member
Messages
67
you do not have an LNB set for Hispasat if all channels are gray, if only some are white and the rest are gray the tuner is already occupied by streaming from the given transponder
or check the work of astra-sm according to post #1832
I did other tests but with Abertis I don't see anything (I have local server 0, Hops 0, ECM 000.1) the strange thing is that until about 15 days ago I could see without problems, I don't understand what has changed. I can see all the other channels on the other satellites including the streamrelays at 19. I have a Motor 75E-45W system in northern Italy with a Uclan Ustim 4k pro decoder
 

EnoSat

Well Known Member
Messages
2,060
until you check the operation of astra-sm and whether you are using the correct key, you will not know why it is not working properly
 

andre71

Member
Messages
67
until you check the operation of astra-sm and whether you are using the correct key, you will not know why it is not working properly
What i have excatly to check in astra-sm? Into astra-sm i have astra.conf and file abertis into scripts
 
Last edited:

EnoSat

Well Known Member
Messages
2,060
that's why you need to enter your data in the astra-sm command and verify your data and who is sending the data
 
Top