nextwave yt-8700 ci software?

klitoni1

Registered
Messages
18
Kam nje decoder nextwave yt-8700 ci te bllokuar.Cfare programi duhet te perdor per ta lidhur me pc, dhe cfare software duhet te instaloj ne decoder.Faleminderit
 
Top