Manuale Dreambox-i ne shqip

Status
Not open for further replies.

juli13

Staff member
Administrator
Messages
10,147
Verifikoni origjinalitetin e Dreambox-it tuaj


Per te gjithe ata qe kane dyshime mbi origjinalitetin e Dreamboxit te tyre, dhe nuk e dine nese kane nje aparat genuin (origjinal) apo klon, keni te atachuar nje material me instruksione verifikimi ne shqip.

Ky verifikim ndodh ne faqen zyrtare te dream-multimedias.

Ndiqini udhezimet me kujdes duke u nisur dhe nga ilustrimet me figura.

Ky material eshte pergatitur nga juli13
 

juli13

Staff member
Administrator
Messages
10,147
22/02/2011

Si te konfigurojme Dreambox Control center (ne shqip)


Për të gjithe përdoruesit e rinj të dreambox kam pergatitur një manual në shqip për konfigurimin e Dreambox control center.

Shpresoj të jetë i nevojshem meqë përdoruesit e rinj hasin vështirësi kur perballen për herë të pare me ketë program.

DDC enigma1 e gjeni ketu: http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=10418
DDC enigma2 e gjeni ketu: http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=120920
 

juli13

Staff member
Administrator
Messages
10,147
09/03/2011

Instalimi i nje Imazhi Enigma1 npm FlashWizard ne shqip nga juli13

FlashWizard eshte nje program npm te cilit mund te flashoni nje dreambox enigma1 ne me pak se 1 minute.

Ne kete tutorial ne shqip me figura, do te shihni si behet configurimi i ketij programi dhe si realizohet instalimin.
FlashWizard e gjeni ketu: http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=27

Password i arkivit: juli13
 
Status
Not open for further replies.
Top