Lajme te reja

GlobalSat

Banned
Messages
523
abonimin për 1 vit të plotë, paguaje me këste çdo muaj në posta shqiptare pikat e shitjes RTSH apo në bankën ku kalon paga juaj dhe përfito FALAS për gjatë gjithë abonimit katalogun me mijëra evente..!
Prej dates 26 majë 2020, platforma Digital Rtsh ne satelit Eutelsat 16°E, do te transmetoje vetem ne formatin MPEG 4. Frekuencat e reja
12453 H 30000
11235 V 30000
11478 H 30000
10278 H 27500
10766 V 30000
Cilesi me e larte e figures dhe zerit ne SD dhe HD.
Kanale te reja nderkombetare e shqiptare FALAS! dhe me pages
Te gjithe kanalet e Rtsh digital ne satelit do te mund te shihen vetem nepermjet dekoderave High Definition.
Prandaj tani Digital Rtsh sjell edhe rtsh, tokesor dhe satelitor per te gjithe, me abonimi
Kalo tani ne HD dhe mos humb asgje...

KUJDES!! Kjo oferte per Rtsh vlen deri ne fund te muajit 30 Qeshori 2020... RTSH Test...!!
RTSH Sat
RTSH 1 HD
RTSH 2 HD
RTSH 3
RTSH 4
RTSH 5 HD
RTSH Plus HD
RTSH 24 HD
RTSH Shqip HD
RTSH Muzik
RTSH Gjirokaster
RTSH Kuvend HD
RTSH korça
RTSH Film HD
RTSH Familje HD
RTSH Femije
RTSH Kide
RTSH Sport HD
RTSH Sport 1 HD
RTSH Sport 2 HD
RTSH Sport 3 HD
RTSH Sport 4 HD
RTSH Sport 5 H D
RTSH Sport 6 HD
RTSH Histori HD
RTSH Autor HD
RTSH Thriller HD
RTSH Drame HD
RTSH Krime HD
Supersonic tv
Folklorit Tv HD
Shqipja Maser HD
Klan Muzik
Klan femije
Klan film HD
Klan Kosove
Kohe TV
In tv
RTK 1
RTK 2
RTK 3
RTK 4
Film Gold 1HD
Film Gold 2HD
Film Gold 3HD
Film Gold 4HD
Film Gold 5HD
Stv folk HD
RTSH shkenca
RTSH Komedi HD
RTSH Aksion HD
Channel One
News 24 HD
ALBUK HD
ALBUK Muzik
RTSH Hits HD
ALB Film HD
Tirane tv
Neser tv
Bbf tv
SKY Aksion
SKY Komedi
SKY Drame
SKY Krime
ALB Kide HD
ALB Humor 1
ALB Humor 2
Animal Planet
TLC
Discovery Channel
Travel Channel
Eurosport 1 HD
Eurosport 2 HD
Discovery Science
Fox tv
Penthouse HD
National Geographic
Nickelodeon HD
Nick Jr
RTSH Sport 7 Test
RTSH Sport 8 Test
RTSH Sport 9 Test
RTSH Sport 10 Test
RTSH Sport 11 Test
RTSH Sport 12
 

GlobalSat

Banned
Messages
523
Tokësor dhe satelit me dy Kartë Smart aparati digital RTSH Box 4K .Një Antenë Tokësore të drejtuar nga transmetuesi kryesor. Shih sa me shpejte me sinjal 26 majë 2020 tokësor dhe satelit
DVB-C-T2 S2 me WIFI Marrës Satelitor RTSH digital tokësor Mbështetje Kuti TV Satelitor Satelitor WIFI Bisskey Newcam IPTV Youtube
4K UHD 2160p H. 265 HEVC DVB-S / S2 & DVB-C / T2 Marrës IPA IPTV QT Stalker KODI
 

GlobalSat

Banned
Messages
523
Albsat platforma më e re në treg
ALB SAT u themelua në vitin 2019, me pjesëmarrje 100% nga investitorë shqiptarë. Albsat ju dhuron eksperiencën unike të shijimit të televizionit falë larmishmërisë së kanaleve për të gjithë familjen dhe produksioneve 100% shqiptare.

Albsat me qëllim të lehtësimit të jetës dhe argëtimin pa limit, ofron shërbime të avancuara të platformës satelitore.

Njëkohësisht me të gjitha kanalet që gjenden në Albsat, ajo bashkon të gjitha trevat shqipëtare si Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe Mal të Zi.

Ne sigurohemi që ju të qëndroni të frymëzuar, të informuar dhe në kontakt si kurrë më parë, me shërbimet tona të avancuara. Albsat ofron produkte innovative dhe me një cilësi të lartë shërbimesh.
 
Top