Ku Gaboj?

evi3

Registered
Messages
34
Përshëndetje jetoj ne Shqipëri dhe deri dije kisha te vendosur astren 28.2E me një pjate 80 cm me merte vetëm një pjese te stacioneve psh: sky sport nga 1 deri te 5 po ashtu dhe kanalet me filma premier, premier+1, emisione muzikë etj, sot vura një pjate 1m se me thane qe me pjate 1m i merr pjesën me te madhe te stacioneve por ndodhi qe sky sport 5 po ashtu dhe stacionet e filmave premier, premier+1 etj, nuk i merr me, por tani me merr bt sport, bt sport extra, setanta Irlandë qe me para nuk i merte si e shpjegoni ketë kam gabuar unë ne gjetjen e sinjalin apo sky UK kështu e ka sinjalin.

Për ta përmbledhur stacionet qe me merrte me para vetëm një pjese me merr tani ndërsa me pjatën 1m me merr stacione qe me para nuk mi merte.

A është e mundur ti kem te gjitha stacionet njëkohësisht jo ca e ca

Faleminderit.​
 

elgy666

Registered
Messages
2
Pershendetje.

Zakonisht ky problem shfaqet kur sinjali qe reflekton Parabola nuk perqendrohet mjaftueshem tek koka LNB, dmth eshte jasht fokusi.

Te sugjeroj ta levizesh krahun qe mban koken tek boshti i vet, perpara ose mbrapa. Nese kjo nuk eshte e mundur, mundohu te afrosh ose te largosh koken LNB tek boshti saj.
 
Top