A ja vlen te blesh nje android box me internetin shqiptar?

WR27

Registered
Messages
16
pershendetje . po mendoja te blija nje android box por interneti ne shqiperi nuk eshte aq i mire . personalisht shpejtesia e internetit qe ka kompania ime eshte 4mb/s(400kb/s) . A ja vlen ta blej ?
 

juli13

Staff member
Administrator
Messages
10,163
Me internetin qe eshte tashme, me 4 mega e lart ia vlen te marresh nje android box.
Thjesht duhet te zgjedhesh nje model te mire me chip dhe memorje te larte.
 

albsky

Registered
Messages
48
pershendetje . po mendoja te blija nje android box por interneti ne shqiperi nuk eshte aq i mire . personalisht shpejtesia e internetit qe ka kompania ime eshte 4mb/s(400kb/s) . A ja vlen ta blej ?

Disa saktesime:
1. Interneti nuk eshte shqiptar.
2. Lidhja ne internet ofrohet nga kompani shqiptare
3. 4Mb/s!=400 Kb/s (1M=1024K, 1B=8b). 400Kb/s = 50KB/s eshte shpejtesia qe ka pasur lidhja me modem ne fund te viteve 90, fillim i viteve 2000.
4. Ne Tirane sherbimi i ofruar eshte i tille qe perputhet dhe me rekomandimet e Netflix dhe jo me kerkesa minimale. Nuk di te them per rrethet e tjera.
 
Top