TVSH-SAT New frequency on @16E

nik74

Active member
Messages
2,365
Prej 2 ditësh tvsh satelitor po teston në një frekuencë të re me parametrat :12638 H 10883 DVB S2 MPEG4 . Për momentin transmeton TVSH-SAT në standard SD dhe radio Tirana . Ndoshta kjo frekuencë të përdoret më vonë për paketën dixhitale të rtsh.
 
Last edited:

nik74

Active member
Messages
2,365
Më në fund paketa dixhitale e RTSH në satelitor është realitet. RTSH dixhitale po testohet në këto parametra : 12638 H 10832 DVB S2 MPEG 2&4 .Në këto momente po testohet në këto kanale :

RTSH 1 HD (HD)
RTSH 3 HD (HD)
RTSH PLUS (SD)
RTSH SHQIP (SD)
RTSH MUZIKE (SD)
RTSH 24 (SD)
DHE 4 radio stacione (për momentin jo aktive ). Të gjitha kanalet janë free të lira për momentin dhe nuk dihet do qëndrojnë të lira apo do të kodohen në të ardhmen. Mungojnë për momentin kanalet RTSH Sport,RTSH filma që trasmetohen në dixhital tokësor. Ju lutemi opinionin tuaj dhe sugjerimet tuaja për këtë paketë.
 
Top