Search results

 1. G

  DREAMBOX 500 HD V2

  Pershendetje miq ! Ka mundesi te me ndihmoje njeri duke me orientuar nepermjet informacionit ne lidhje me Dreambox 500 hd v.2 . Cfare kanalesh mund te hape ky aparat ? A hapen kanalet shqiptare te digitalb apo tring me kete aparat ? A ja vlen nje aparat i tille rreth 110 euro ?? Ju faleminderit !
 2. G

  Digiturk 7E & SRG / SSR 13 E

  Pershendetje miq ! Kam nje marres STAR SAT SR-X95 USB software v. 2.06 02-07-2012 . Cfare softi duhet ti hedh per te hapur Digiturk 7 E ose SRG/ SSR 13 E apo eshte e pamundur me kete lloj marresi ??? Ju FALEMINDERIT !
 3. G

  Si te hap UPC Direct (Thor 0.8 W) ?

  Pershendetje miq ! Kam nje aparat Star Sat SR-X95 USB te cilit para pak kohesh i kam hedhur softin V 1.68-2009-06-02 . Sot kur i vendos ne menyre manuale çelesat e UPC Direct aparati restart-ohet automatikisht kur zgjedh nje nga kanalet e kesaj platforme. Mund te me ndihmoje dikush qe ta zgjidh...
 4. G

  STAR SAT SR - X 95 USB

  Pershendetje miq ! Per STAR SAT SR - X95 USB Cili eshte softi qe ben te mundur hapjen e AustriaSat (Astra 19 E) , Rai (Hotbird 13 E) si dhe te Bulsat 39 E NJEKOHESISHT? pasi v 1.68 qe i kam hedhur e ka bllokuar Bulsat-in.Manualisht celesat mund ti nderroj vetem per AustriaSat dhe Rai ndersa per...
 5. G

  Rai 13 E , AustriaSat (Astra 19,2 E) Bulsat 39 E

  Pershendetje ! Une qe po ju shkruaj kam nje aparat Star Sat SR-X 95 USB dhe disa muaj me pare nje miku im qe ka te njejtin aparat ka lexuar tek forumi se per te hapur Rai (Hotbird 13 E) dhe AustriaSat (Astra 19 E) duhej te installonte software V 1.68 dhe te vendoste manualisht çelesat . Kjo...
Top