Search results

 1. B

  Lajme te reja

  Sot u be prezantimi na Albtelecom i produktit IPTV,sipas disa informacioneve qe un kam, kane bere nje marveshje paraprake me kompanine Tring per te transmetuar kanalet e kesaj pakete ne oferten e tyre. Mendohet qe te jene reth 50 kanale duke paguar reth 500 leke te rinj ne muaj shtese dhe keto...
 2. B

  Fr 11766/v/27500 Hot Bird Free

  Da 2 giorni i canali della fr 11766/v/27500 sul satellite Hot Bird sono free Rai Hd,Rai 5,Rai YoYo,Rai3 Tgr Fvg
 3. B

  Kanalet dhe kampionatet e futbollit

  Sipas Livescore tv Sport1 ( ish Dsf) ne Astra ka bler keto evente: Brazil - Campeonato Paulista A1 (2013-2015) Brazil - Serie A - Brasileirao (2013-2015) England - FA Cup (2013-2015) France - Coupe de France (2013-2015) France - Ligue 1 (2013-2015) France - Ligue 2 (2013-2015) Germany -...
 4. B

  Sky aquista i diritti di Bundesliga

  Buone notizie per gli abbonati Sky. Le’mittente satellitare ha acquisito i diritti per trasmettere in esclusiva le prossime due stagioni di Bundesliga (campionati 2013-2014 e 2014-2015). In seguito ad un accordo siglato con DFL Sports Enterprises, dunque, la TV di Murdoch tornerà a trasmettere...
 5. B

  AMIKO 8840 KOMBO

  KAM PROBLEM ME DICEQC 8X1 ME KETE APARAT MENJEH VETEM 4 PORTAT E PARA,KURSE UNE DISPONOJ 7 SATELITE DISEQC I KAM PROVUAR DISA PO ASNJERI NUK ME BERI PUNE .DISEQC I KAM SHUME CILESOR EMPCENTAUR,AMIKO 8X1,ECHOLINK 8X1,KONFIGURIMET I KAM BERE NE REGULL,MENDOJ SE DO JETE PROBLEM PROGRAMI.PYETJA...
 6. B

  Amiko hd 8840

  Pls Add jsc sport on Amiko hd8840 software
 7. B

  GI-T/S870CRCI Xpeed

  PLS Software for GI-T/S870CRCI Xpeed EMU Mediaguard (SECA)RAI FW 2007
 8. B

  jimex 9200ci dvb-s+t

  Bir sofkam yardım lütfen, anahtarlar ve son loderin JIMEX 9200 için
Top