Search results

  1. K

    M2 Plus - Help !

    I would like to know whether the M2 Plus card with Vantage is running? If so, what software you need this? If not with Vantage, which runs the card then? I would be happy huge tips! Thank you in advance.:mecry:
  2. K

    M2Plus - Ndihm

    pershendetje se pari ne qoft se eshte e mundur ndokush te me tregoj se me qfar resirveri ose moduli funksjonon M2 PLUS? nese eshte e mundur dhe ka dikush njohuri i lutem te shkruaj ne forum Faleminderit para kohes:mecry:
Top